گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است كه اگرچه به صورت رب در غذا زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است. یک گوجه فرنگی متوسط حاوی 22 کالری، 0 گرم چربی، 5 گرم کربوهیدرات و 1 گرم پروتئین است. گوجه فرنگی منبع غنی از ویتامین‌های A و C و فولیک اسید است. گوجه فرنگی دارای دامنه‌ی گسترده‌ای از فواید تغذیه ای است و معروف به داشتن آنتی اکسیدان، لیکوپن، لیپوئیک اسید، فولیک اسید و لوتین است.

بیماری هایی که با مصرف گوجه فرنگی خطر ابتلا به آنها کم می شود:
فواید مصرف میوه ها و سبزیجات همیشه به صورت گسترده گفته شده است و همگی می دانیم که این دسته از مواد غذایی به از بین بردن میکروب ها و بیماری ها معروف هستند که در کنار آنها در این بخش به بیماری هایی که با مصرف گوجه فرنگی از خطر آنها تا حد بالایی در امان خواهیم بود اشاره می کنیم.
سرطان پروستات:
براساس تحقیقات و مطالعات دکتر جان اردمن مواد موجود در گوجه فرنگی با ایجاد حفاظت اپیدمیلوجیکال درصد ابتلا بهسرطان پروستات را کاهش می دهد.
فشار خون:
گوجه فرنگی با درصد پایین سدیمی که وارد بدن می سازد فشار خون را در حد پایین و نرمال نگاه می دارد.
سلامت قلب:
فیبر و پتاسیم و ویتامین C موجود در گوجه فرنگی هگی حامیان قلب هستند.
پوست:
کلاژن همان سیستم حمایت کننده و جوان سازی پوست متکی به ویتامین C می باشد همان ویتامینی که به وفور در گوجه فرنگی یافت می شود.
بارداری:
در دوران بارداری مصرف فولیک اسید بسیار حیاتی است و گوجه فرنگی منبعی خوب برای آن محسوب می شود.
افسردگی:
همچنین فولیک اسید موجود در گوجه فرنگی عاملی در از بین بردن عوامل استرس‌زا و تولید کننده افسردگی است.