خواص گوجهفرنگی چیست؟
گوجهفرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیتی است كه اگرچه به صورت رب در غذاهای ما ایرانیان زیاد مورد استفاده قرار میگیرد ولی مصرف آن به صورت خام بسیار مفیدتر است که ما غالبا تنها در سالاد آن را به صورت خام مورد استفاده قرار میدهیم. یک گوجهفرنگی متوسط حاوی 22 کالری، 0 گرم چربی، 5 گرم کربوهیدرات و 1 گرم پروتئین است. این سبزی منبع غنی از ویتامینهای A و C و فولیک اسید است. همچنین دارای دامنهی گستردهای از فواید تغذیهای است. معروف به داشتن آنتی اکسیدان، لیکوپن، لیپوئیک اسید، فولیک اسید و لوتین است.
بیماریهایی که با مصرف گوجهفرنگی خطر ابتلا به آنها کم میشود:
فواید مصرف میوهها و سبزیجات همیشه به صورت گسترده گفته شده است. همگی میدانیم که این دسته از مواد غذایی به از بین بردن میکروبها و بیماریها معروف هستند و مصرف روزانه و مرتب آنها به پیشگیری از بسیاری از بیماریها کمک میکند. در این بخش از مطلب امروز به بیماریهایی که با مصرف این سبزی خوش رنگ و لعاب، از خطر آنها تا حد بالایی در امان خواهیم بود اشاره میکنیم.
سرطان پروستات
براساس تحقیقات و مطالعات دکتر جان اردمن مواد موجود در گوجهفرنگی با ایجاد حفاظت اپیدمیلوجیکال درصد ابتلا به سرطان پروستات را در مردان کاهش میدهد.
فشار خون
این خوراکی با درصد پایین سدیمی که وارد بدن میسازد، فشار خون را در حد پایین و نرمال نگاه میدارد.
سلامت قلب
فیبر و پتاسیم و ویتامین C موجود در گوجهفرنگی همگی از حامیان قلب هستند.
پوست
کلاژن همان سیستم حمایتکننده و جوانساز پوست، متکی به ویتامین C است. این ویتامین نیز به وفور در این سبزی یافت میشود.
بارداری
در دوران بارداری مصرف فولیک اسید بسیار حیاتی است و گوجهفرنگی منبعی خوب برای آن محسوب میشود.
افسردگی
همچنین فولیک اسید موجود در این سبزی عاملی موثر در از بین بردن عوامل استرسزا و تولیدکننده افسردگی است.
جهت سفارش محصولات ارمغان سبز میتوانید از طریق این لینک اقدام نمائید.
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.