طبق تحقیقات جدید، مصرف گردو توسط سالمندان سالم تأثیر کمی بر عملکرد شناختی مغز آنان داشت، اما در عوض تأثیر بسیار خوبی بر افراد مسن سیگاری داشت که در تست‌های روانشناختی، امتیازات کمتری گرفته بودند.

گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ و پلی فنول‌ها است که در مطالعات قبلی ثابت شده است که با عامل زوال شناختی مغز مقابله می‌کند و میزان کلسترول و ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

ارزش غذایی گردو

  • کالری: 185
  • آب: 4%
  • پروتئین: 4.3 گرم
  • کربوهیدرات: 3.9 گرم
  • قند: 0.7 گرم
  • فیبر: 1.9 گرم
  • چربی: 18.5 گرم