شکر قهوهای طعم دلنشین و فواید نهفته در دل آن
شکر قهوهای جایگزینی محبوب برای شکر سفید است که به دلیل طعم دلنشین و رنگ جذابش، در بسیاری از دستور پختها و نوشیدنیها مورد استفاده قرار میگیرد . اما آیا میدانید که این شکر فواید منحصربهفردی نیز برای سلامتی دارد؟ در این مقاله به بررسی خواص شکر قهوهای و مضرات و طرز تهیه آن میپردازیم.
خواص شکر قهوهای
- منبعی از مواد مغذی: شکر قهوهای در مقایسه با شکر سفید، مقادیر کمی از مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم را داراست.
- طعم دلنشین:شکر قهوهای طعمی کاراملی و ملایم دارد که به کیک، شیرینی، قهوه و سایر نوشیدنیها طعمی دلنشین میبخشد.
- محتوای آنتیاکسیدانی:شکر قهوهای به دلیل دارابودن ملاس، حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتوانند به مبارزه با رادیکالهای آزاد و پیشگیری از بیماریها کمک کنند.
*ملاس يك شربت غليظي است كه برحسب اينكه قند و ني شكر گرفته شده باشد، به طور متوسط داراي ۶۵-۴۵ درصد قند و در حدود ۱۰ درصد مواد معدني و مقداري آميد و مقدار خيلي كمي مواد آلبومي نوئيد دارد.
- شاخص گلیسمی پایینتر:شکر قهوهای شاخص گلیسمی پایینتری نسبت به شکر سفید دارد، به این معنی که قند خون را به سرعت افزایش نمیدهد.
مضرات شکر قهوهای
- کالری مشابه شکر سفید:با وجود فواید ذکرشده، شکر قهوهای کالری مشابه شکر سفید دارد و مصرف بیشازحد آن میتواند منجر به افزایش وزن و چاقی شود.
- محتوای فروکتوز:شکر قهوهای مانند شکر سفید، حاوی فروکتوز است که مصرف بیشازحد آن میتواند به کبد آسیب برساند.
- عدم تصفیه کامل:شکر قهوهای بهطورکامل تصفیه نشده و ممکن است حاوی ناخالصیهایی مانند خاک و شن باشد.
طرز تهیه شکر قهوهای
- شکر سفید را با ملاس مخلوط کنید.
- شکر را در فر با دمای پایین حرارت دهید تا رنگ آن قهوهای شود.
- شکر را با شیره چغندرقند مخلوط کنید.
نکاتی در مورد مصرف شکر قهوهای
- شکر قهوهای را در حد اعتدال مصرف کنید.
- از شکر قهوهای بهعنوان جایگزینی برای شکر سفید در دستور پختها و نوشیدنیها استفاده کنید.
- شکر قهوهای را در مکانی خنک و خشک نگهداری کنید.
جمعبندی خواص شکر قهوهای
شکر قهوهای، جایگزینی طعمدهنده و مغذی برای شکر سفید است. با وجود فواید ذکرشده، مصرف بیشازحد آن میتواند مضر باشد. لذا، مصرف این شکر را در حد اعتدال و بهعنوان طعمدهنده در نظر بگیرید.
شکر قهوهای نسبت به نوع سفید آن کالری کمتری دارد و میتواند به کنترل اضافه وزن کمک کند و در کل مزایای بیشتری برای سلامت بدن دارد.
بهدلیل اینکه میزان ویتامین B در شکر قهوهای بیشتر میباشد، از پیری زودرس پوست جلوگیری میکند و به روند پوستریزی بافتهای مرده سرعت میبخشد و در واقع حکم یک لایهبردار پوست را دارد.
برای خرید روی لینک کلیک کنید.
ثبت ديدگاه
You must be logged in to post a comment.