با افزایش جمعیت در جهان، کشاورزی صنعتی و تولیدات مصنوعی جایگزین روش‌های سنتی در کشاورزی شد. روش‌هایی جدید با استفاده از مواد شیمیایی (انواع کود و سم) هزینه‌ی تولید غذا را کاهش داده‌اند. اما این کاهش هزینه به قیمت تهدید سلامتی انسان‌ها تمام می‌شود! مصرف بعضی از مواد شیمیایی آسیب زیادی به اکوسیستم زمین ما وارد کرده است. دیر یا زود، در روش‌های تولید باید تجدید نظر کنیم. به همین دلیل توجه و علاقه به محصولات ارگانیک به‌ مرور زمان بیشتر شده است.

محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که بدون دخالت هرگونه کود و سم شیمیایی و بدون دست‌کاری ژنتیکی تولید می‌شوند. امروزه نه‌تنها میوه‌ و سبزیجات بلکه گوشت، عسل، لبنیات و دیگر خوراکی‌ها می‌توانند به روش ارگانیک تولید شوند.

بخاطر میزان تولید پایین‌تر محصولات ارگانیک، قیمت تمام شده آن از محصولات رایج بیشتر است. به هر حال استفاده از محصولات ارگانیک یا غیر ارگانیک یک امر کاملا شخصی است، اما سعی کنید همواره در رژیم غذایی خود محصولات ارگانیک نیز بگنجانید و همیشه از میوه و سبزیجات تازه استفاده کنید.