اهمیت تشخیص عسل طبیعی و سالم

واقعیت این است که مطمئن‌ترین راه تشخیص عسل طبیعی از مصنوعی از طریق آزمایشگاه و توسط متخصص است. اما به هرحال راه‌های دیگری نیز وجود دارد. راه‌هایی که بتوان خارج از آزمایشگاه انجام داد و کمی به آن اعتماد کرد.

قبل از هر چیز ببینیم مزایای سلامتی عسل طبیعی چیست؟

مزایای عسل

  1.  مبارزه با عفونت‌ها
  2.  جلوگیری از رفلاکس اسید معده
  3.  بهبود سرماخوردگی
  4. جایگزین مناسب قند و شکر مصنوعی
  5.  ضعف بدن
  6.  درد دندان

خب با وجود خواص کم‌نظیر عسل سوالی که پیش می‌‌آید این است “عسل مصنوعی هم می‌تواند خواص عسل‌های طبیعی را داشته باشد؟”

جواب قطعاً خیر است. پس حالا به اهمیت موضوع پی بردید. البته این کار کمی نیاز به تجربه دارد. ولی با روش‌های نسبتاً ساده‌ای می‌توان به واقعی بودن عسل پی برد. عسل طبیعی را هر چقدر هم که بخورید اصطلاحاً دل شما را نمی‌زند. با خوردن آن سوزش بسیار کمی در انتهای گلوی خود احساس می‌کنید. این در حالی است که عسل مصنوعی بیشتر از شکر و اسانس بوده و مزه‌ کاملاً متفاوتی دارد. راه دیگر تشخیص این است که عسل طبیعی میلی به حل شدن در آب ندارد. حتی آب گرم. اگر دیدید که عسل در آب به‌راحتی حل شد، به طبیعی بودن آن حتماً شک کنید.

 شکری‌شدن 

 احتمالاً پیش آمده که وقتی عسلی که در یخچال داشتید دیدید شکرک زده. حتماً کلی شاکی شده‌اید که چرا از عسل غیرطبیعی استفاده کرده‌اید. اما جالب است بدانید که شکری‌شدن و یا اصطلاحاً رس‌بستن یکی از معیارهای اصلی تشخیص عسل طبیعی است.

روان‌بودن عسل

اگر عسل را روی دستمال کاغذی ریختید و براحتی جابجا شد، بدانید که کاسه‌ای زیر نیم کاسه است. عسل طبیعی میل به سکون دارد و به‌راحتی از ظرفی به ظرف دیگر جابجا نمی‌شود.

برند و فروشنده معتبر

توصیه ما این است که از فروشگاه‌های معتبر و یا برند‌های شناخته‌شده خرید کنید. بدین ترتیب خیالتان از پولی که پرداخت کرده‌اید راحت است.

برای تهیه محصولات ارگانیک از سایت ما می‌توانید از طریق این لینک اقدام نمایید.