میوه خرما جزء گیاهان گرمسیری و شیرین است. این گیاه با دارا بودن انواع آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند نقش اساسی برای سلامتی بدن داشته باشد. خرما سرشار از ایزوفلاوون است و می‌تواند ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.

خوشبختانه ایران یکی از 3 کشور برتر تولید کننده این محصول کم نظیر است. خرمای سیاه با دارا بودن اسیدفولیک می‌تواند برای افراد مبتلا به کم خونی، مکمل غذایی با ارزشی باشد. از طرفی این میوه خوشمزه حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی است که می‌تواند نقش مهمی در بهبود عملکرد دستگاه گوارش داشته باشد.

وجود مقادیر قابل توجهی مواد معدنی در خرما مثل آهن و کلسیم و منیزیم، این میوه‌ی را به خوراکی مفیدی برای استحکام بخشیدن استخوان‌ها تبدیل کرده است. به همین دلیل مصرف روزانه این میوه برای افراد سالمند توصیه شده است.

هسته آن به دلیل داشتن فیتوهورمون‌ها اثرات ضد پیری دارد و می‌تواند از چین و چروک پوست جلوگیری کند. برای بهره‌مندی از خواص آن می‌توان هسته خرما را کوبید و با آب جوشاند و بعنوان جوشانده از آن میل کرد. آهن خرما  موجب افزایش گردش خون در پوست سر شده و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود. برای خرید این میوه شگفت انگیز می‌توانید از این صفحه اقدام کنید.

عوارض مصرف بیش از اندازه خرما:

خوردن خرما برای افراد دیابتی‌ و افرادی که به سندرم متابولیک دچار هستند توصیه نمی‌شود. مصرف زیاد آن موجب آسیب به کبد و طهال، افزایش فشارخون، جوش دهان و پوسیدگی دندان ها می شود.